Με «Ιστορίες Ζωής», η ΕΛΕΠΑΠ στοχεύει να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει παιδιά και ενήλικες, με προβολή της ταινίας σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης για την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία. Στη σύντομη αλλά ευφάνταστη ταινία κινουμένων σχεδίων «Η φίλη μου, η Ζωή» ο μικρός Βασίλης, μας γνωρίζει τη φίλη του τη Ζωή που κινείται με αμαξίδιο.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ιστορία ως αφόρμηση για συζήτηση στην τάξη στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς τα ΑμεΑ είτε στα πλαίσια κάποιου προγράμματος για την αποδοχή και τη διαφορετικότητα.
Αν θέλεις να μαθαίνεις γρήγορα όλα τα νέα της κυρίας Αταξίας, κάνε like στο Facebook και follow στο Instagram και στο Pinterest !
Αν θέλεις να λαμβάνεις τα νέα στο e-mail σου, κάνε subscribe !
