Παιχνίδια Προπαίδειας

από κυρία Αταξία

Ξέρεις ότι μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια Μαθηματικών! Ειδικά, για την εκμάθηση της προπαίδειας, προσπαθώ να ανανεώνω συχνά το υλικό μου, αφενός διότι βαριέμαι να χρησιμοποιώ τα ίδια και τα ίδια και αφετέρου διότι μ’ αρέσει να διατηρώ αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών μου παρέχοντάς τους νέες δραστηριότητες.

Τα Παιχνίδια Προπαίδειας που θα βρεις εδώ, έρχονται να συμπληρώσουν τα Παζλ και τα Μπρελόκ Προπαίδειας.

Το αρχείο περιλαμβάνει παιχνίδια για τις προπαίδειες από το 1-10. Κάθε προπαίδεια αποτελείται από 2 καρτέλες με τους παράγοντες των γινομένων και 2 καρτέλες με τα γινόμενα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αρχείο με 3 τρόπους:

  1. Κόβουμε και πλαστικοποιούμε όλες τις κάρτες. Κάνουμε εξάσκηση ανά προπαίδεια, ζευγαρώνοντας παράγοντες και γινόμενο.
  2. Κόβουμε και πλαστικοποιούμε όλες τις κάρτες. Ανακατεύουμε όλες τις προπαίδειες και κάνουμε εξάσκηση, ζευγαρώνοντας παράγοντες και γινόμενο.
  3. Πλαστικοποιούμε τις καρτέλες με τους παράγοντες των γινομένων κάθε προπαίδειας, ως έχουν για να τις χρησιμοποιήσουμε σαν βάσεις. Κόβουμε και πλαστικοποιούμε τις κάρτες των γινομένων.  Τοποθετούμε στις καρτέλες των παραγόντων τις κάρτες με το σωστό γινόμενο.

Παίξε και γράψε μου τις εντυπώσεις σου στα σχόλια!

Αν θέλεις να μαθαίνεις γρήγορα όλα τα νέα της κυρίας Αταξίας, κάνε like στο Facebook και follow στο Instagram και στο Pinterest !

Αν θέλεις να λαμβάνεις τα νέα στο e-mail σου, κάνε subscribe !

0 σχόλια
0

Mπορουν επισης να σας ενδιαφερουν

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Aποδοχή Μάθε περισσότερα